Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralpatent

Vare sig kristendomen eller genusdoktrinen äger moralpatent, vilket häxprocesserna och Kapten Klänning torde illustrera.

Att sak och sken kan divergera borde inte sluta i häpen förvåning
hos människor med tresiffrigt intellekt.




Prosa av rostspik VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-06 05:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Klänning var inte kristen. Och heller inte de som brände människor.
Asatroende offrade dock levande människor.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP