Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carl Bildt, 74



Du är 1,92 lång.

Du har "varit med" hela ditt liv.

Är det nånting du inte vet ?

Jag vet inte.

Vad skulle det vara i så fall ?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-09-07 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP