Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon säger att hon känner sig sedd

Hon säger att hon känner sig sedd.
Och jag undrar i vilket årtionde har hennes tidigare erfarenheter levt egentligen? Har alla levt under en sten? Varit blinda för dig som en ögonsten? Varit idioter som inte fattat dina ekvationer? Latmaskar? Tråkmånsar? Huliganer i ett teamplay? You name it!

För jag njuter av att se dig
i alla vinklar.
Och jag tycker synd om dem som inte ser dig ...

 

De missar en viktig punkt i ett konstverk eller ett magiskt ögonblick  ...

 

Jag får ta del av.

 

"Tji fick dem"

 

Men jag vill ha she 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-09-07 22:07



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fin dikt om vikten av att se bekräfta och att bli sedd och bekräftad. Livets känslomässiga bas.
2023-09-09

  BenGust VIP
Att verkligen kunna se, inse och synas känna som det centrala här.
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP