Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenar

sorterar tankar
till strandens skvalp mot småsten
de tyngsta djupast




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-08 22:51



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Precis som det nog bör vara. För att man ska orka. En mycket vacker dikt. Jag hör ljuden, och de är rogivande.


2023-09-11

    Lena Söderkvist VIP
Meditativt. Rubriken lurar litet, förmodar att det är avsiktligt.
2023-09-09

  TrollTörnTrappan VIP
Tankarna och stenarna flyter liksom i varann/vartannat.. ..eller följer samma naturlag?

Här var det minsann klassisk 5-7-5-form!

2023-09-09

  lodjuret/seglare VIP
Oxdjupet, Marianergraven, Mount de Batten...
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP