Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Skogspromenaden del 2

Det doftade länge efter att du hade gått .
Du är en magiker med dina händer säger Mikko , precis som våran mamma.
Du har ärvt det utav henne.

Det är helt fantastiskt att jag hittat dig nu min älskade bror.
Du får berätta sen vad som hände när du är redo säger jag.

Du vet ju att jag slog en människa illa på stan en gång , men det va inte mitt fel utan jag försvarade mig efter att några killar hoppade på mig.
Sen kom polisen dit och ville ta in mig men det ville inte jag så jag stack .
Sen dess har jag bott här.
Jag har byggt en koja i skogen , den är lite längre bort .

Det låter helt galet men du vet väl hur polisen är i detta land.
Jag kan gå hem och laga mat till dig och komma med till dig sen.
Jag har saknat dig och tänkt på dig varenda dag Mikko .

Nu går jag iväg, , så ses vi senare.
Puss o Kram älskade bror.

Fortsättning följer . .








Prosa (Novell) av soligajag_1 VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-09-09 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP