Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörker och


Ljus

 

Lyssna till månens tystnad

det är bara sandens fotsteg vi ser

här syns blåsten i bladen

 

Vi sover genom drömmar

av eld och stormar

vaknar av morgonsolens mjuka ljus

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-09 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström