Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kärleksdikt med lite inslag av olycklig kärlek...



flickan med ögon som blåbär

en kvinna, en kvinna har jag lyckats finna, ska nu hennes hjärta vinna.

en flicka, en flicka har jag funnit innan jag från jordelivet ska sticka.

en tös, en tös med med mage som en dansös.

en jänta, en jänta fann jag i en skogsglänta, och där får hon vänta...

...vänta på mig, den flickan med händer som silke och ögon som blåbär...

...hon får vänta här...

 

 




Fri vers av carl halling
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-08-16 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl halling
carl halling