Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om regn, regn är DÅÅLIGT



regnet

grått, till synes livlöst

grått, det slår mot backen

grått,  det slår mot nacken

grått, regnet slår, piskar och pinar tills glädjereserverna sinar..

 

regnet faller, slår ner, hoppas det inte regnar mer...




Fri vers av carl halling
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-08-28 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl halling
carl halling