Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en efterfest

när volymen och tempot sänkts...

när sällskapet halverats och ölen sinat...

när alla gått utom dom man gillar mest...

då...då är det efterfest 




Fri vers av carl halling
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-01-20 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl halling
carl halling