Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små Saker, Stort Värde

Du får mig att le
Visst finns där någon kemi mellan bokstäverna
Fåordig men ack så mångsidig
Jag uppskattar det du ger mig
Ett litet leende på läppen

Små saker som betyder så mycket
Jag uppskattar dig
Gillar ditt insiativ




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-09-12 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP