Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i trädet

I lunden

Lyser det i alla träd

Vandrar längs stigen

Ta vara på varann så viktigt

Se omsorgen fylla hjärtas rum

I träden lyser ljusen

För kärleken och ljuvliga värmen

Det finns också en sorg

Har inte mer bära

Livet sviktar

Då finns ljusets träd

Där för tröst och ro

Bara vara ensam med sina tankar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-11 09:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2023-09-12

  Koloristen
Helt fantastiskt!
2023-09-11

  alicja lappalainen VIP
en dikt flätad av känslor både ljusa och mörka
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP