Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Bakat bröd i lergrytan

Idag skulle jag ta det lugnt innan grillkvällen som Mimer här
anordnar men till slut fick jag sådan lust att baka detta bröd i lergrytan.

Mums va gott det blev. Nu vet jag att jag kan baka det fler gånger.

Det är väl inget direkt bak forum det här men ville visa er brödet.


https://alltommat.expressen.se/recept/lantbrod-i-lergryta/

Är det någon som är intresserad av att prova så här är receptet .
Jag hade i en morot - fint riven och 2 dl havregryn utöver receptet.

Nu har jag smakat en skiva med smör på. Yammi va det!





Bunden vers av soligajag_1 VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-11 14:05



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Mumsi :-)
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP