Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njutning stavas med tre m! (Tack Christian Hüls för inspirationen!)


Hummmelhonung

Hummmelmummmel i hummmelhonung
söver sommmaren i längtansbad

Blundejohn med blindebock
Mummmastund med egen kropp

Skummmevila i vyssjestund
Fummmeltummmel i rummmelrum

Summmelsummmer i söt choklad
mummmlar mogen morgondag

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-09-11 17:08



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Vad en annans föredetta felstavning (mm) sedan uppgradering (mmm) kan leda till!
Ummmmmmmderbart!

Tack för denna mycket väl utarbetade inspiration!

jag Funderar bara, borde det i slutet heta morgondag eller mmmorgondag? Både funkar fint, kanske har de motsatt betydelse?

Hursom, det här kommer att ha följder! Liksom en respons på Responsen!

Vänta, ska du få brummmmmmma!
2023-09-12

  TrollTörnTrappan VIP
Himla härligt - som om Torgny Lindgren hade ett hum om Torgny Lindgren?!
2023-09-12

  Cikoria Blå VIP
Njutningsfullt att läsa. Tänk vad ett extra m kan göra för helhetsintrycket

2023-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
mmmm hmmm - mummel - hummel - honung!
2023-09-11

  Lyrik
Mmmycket abstrakt och skickligt skrivet.
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP