Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I höstens varma


Nätter

 

Du var den osynligt vindutglömda

med sammetsögon i silke

din fiol tyst tappad i vinterhägnaden

dina toner utspridda  i vågornas höjder

för att nå månens glitter




Fri vers av Irene Backström
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-11 22:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Gillar!!!
2023-09-15

  lodjuret/seglare VIP
Förundran fyller det formliga timglas, ur vilket tidens sand oupphörligt rinner, snart nog fylls det ekipage, som från ingen väl hinner.
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström