Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blåste i sjön


Vivan


Vår mamma fick höra
att hennes kusin
Vivan på cykel
i sjön blåste i

Vivan var nervklen
det hade vi hört
vad det nu betydde
förstod inte vi

Ej heller vår mamma
som blev informerad
att hennes kusin
snubblat ner i en å

Vi fick våra misstankar
gällande Vivan
att hon hade självmant
kört ner i det blå

Mamma förvånad
hur kunde det hända
höjden av olycka
detta ju var

Hade det hjälpt
om vi hade berättat
troligen inte
en stämpel det var

att må ont i själen
fanns inte på kartan
att man kunde prata om
på mammas tid

Förhoppningsvis
lättare i våra dagar
lyfta det jobbiga
stötta bredvid








Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-12 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP