Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påhittade sagor och


Sanna

 

Eftermiddagens vila i blåst

innanför fönstrens dallrande glas

berättar vi egna sagor för varandra

medan vi fyller på kaffe med socker

 

Dörrens öppnas i regnet där står du

som hittar på de värsta sagorna

En fika Monica hojtar du Med kanelbulle!

Kysser oss och tar en stol till vårt bord




Fri vers av Irene Backström
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-13 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström