Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen broderade med


Guldtråd

 

Klänningen  hänger på galgen

där björken har en gren

nytvättad

Den var en gåva från dej

när vi vandrat i jättestaden

där vi gav upp

levde under de tunga molnen

tysta okyssta krossade

av livet

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-09-14 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström