Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång i juli....

Ja det var en gång i juli
när sommarn är som bäst
och hon dansade med någon
som hon gillar som till fest.

De tog stegen i en dans som
inte ledde någon stans.

Han sa inte ett knyst utan
var helt tyst.

Då förstod jag att han var långt
ifrån i närheten av mej utan
Dansade endast med sej!

Ja det var en gång i juli när
sommaren är som bäst som
blev slutet på att bjuda upp
till fest.

Det känns skönt att vaknat till
sans i en ensam tyst dans!








Övriga genrer av WyS VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-15 00:28



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
En sorglig berörande text
2023-09-20

  Kungskobran VIP
Fin tragisk dikt
2023-09-16
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP