Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Grillkväll i glada vänners lag

Denna fantastiska grillkväll gjorde att mitt hjärta slog
dubbelvolter !

Tänk att så många ville vara med på detta fina event som
vårat bostadsföretag anordnat .

Jag kom med min limpa som jag bakat i lergrytan .
Sedan bjöds det på Grillkorv med bröd, tillbehör + kaffe och kaka.
Vilken gemenskap bland alla grannar!!

Vi njöt allihopa utav alla dessa goda delikatesser som serverades.

Bubbel och skratt hördes från olika håll av lekparken , folk gick förbi med sina
vovvar och vänner.
Vi tjoade åt dem att komma in hos oss , varsågod!
Ta en korv med bröd och dela med dig av ditt goá inre .

Alla är lika mycket värda! Så vi ska ta hand om varandra!

Sedan när kvällen led mot sitt slut gick jag hem med det största leendet i mitt anlete. . gemenskap och samkväm !!!

Kan det bli bättre . .






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-15 09:34



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Underbart!
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP