Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till träblås och vemod


Träblåsets flätverk

till havsackompanjemang.

Vemodet körar.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-16 13:53



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Wow ! Den här gick rakt in i hjärtat - superfin ! Bokmärker !
2023-10-08

  Susen VIP
En spännande haiku som väcker nyfikenhet. Förnimmer musik i vemodiga toner
2023-09-28

    Lena Staaf VIP
Vackert, vemodig känsla.
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP