Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bästa böckerna/ filmerna/ TV-serierna

de bästa böckerna/ filmerna/ TV-serierna
är de du återkommer till gång på gång

du kan läsa/ titta på/ följa med dem på nytt och på nytt
och varje gång du gör det upptäcker du nånting du aldrig har upptäckt tidigare




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-17 07:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gillar nyhetens behag
2023-09-17

  Kale Ripoff
Exakt så är det för mig också.

Jag läser eller tittar mycket hellre på nånting som jag vet att är bra än jag riskerar att råka ut för nånting som är dåligt... :-)
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP