Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

hon var lätt att älska,
svår att bryta ner
och omöjlig att glömma




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-17 07:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Nebruten skulle hon nog inte vara en bra älskarinna
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP