Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi såg din vita lysande spira fönstrens ljus orgelns


Psalm musik

 

Jag var inte redo

kallheten knarrade under mina skor

ljuslyktorna brann

min vita ulliga skinnjacka värmde inte ännu

likaså min vävda vinterhalsduk om huvudet

blåa vinterkjolen

mina ärvda handskar från mor

 

Under vinterfällarna i släden for vi

med bjällerklangen genom skogen till kyrkan




Fri vers av Irene Backström
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-09-17 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström