Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förbannade kärleken



Jag trodde den fanns på riktigt
jag trodde den var nåt materiellt
jag trodde att om man åt det
så var man kärleksympad för livet.

Nu vet jag hur rätt jag trodde.

Jävla skit !




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-17 16:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vaccination hjälper inte!
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP