Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändra

Välj ut  en situation

Bättre än andra

Plötsligt rinner tiden iväg

För fort

Ses svämma  över 

I livets  bäckar

Det finns ingen tid

Stanna upp  göra saker lättare

Utan försöker då välja en situation

Betyder mycket just nu

Starta dagen med pröva förändra lite av livet

Gå mot en morgondag

Ger stor  mening och glädje




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-18 10:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2023-09-21

  alicja lappalainen VIP
Livet består av ständiga förändringar. Vi är medvetna bara om en del av dem
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP