Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röst

Hörs långt borta

I husväggarnas eko

Viskar väntar på dig

Få se ditt leende igen

Rösten ger en klang

Vill fylla  dagen

Med en ljuvlig värme

Så långt borta

Rösten blir svagare och svagare

Försvinner sakta bort

Plötsligt knackar det på dörren

Där står du med leende




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-18 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-09-21

    Drömmar i universum
Du berör , jättefint
2023-09-19

  Koloristen
Långt borta, men ändå alltid närvarande.
2023-09-18

  alicja lappalainen VIP
kärleksfulla ord om uppfyllande av förväntningar
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP