Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte många som idag bakar


Parisare

 

En förklädd bagare går här i stan

han var bäst på att baka Parisare

det har han slutat skryta om

Eftersom han är pensionär

kan han sitta och fika på stan hela eftermiddagarna

 

Han är mest förtjust i damer

brukar bjuda dom på fikat

Ta en Parisare  vet jag!

Jag betalar brukar han säga Högt

 

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-18 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström