Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt fagra mö

Godnatt min kära
Dig jag delar många ord med
Du som öppet visar nyfikenhet
Emot monstret från skogen

Sov sött och krya på dig
Se till så trafiken flyter på
Gå inte emot rött
Ha reflexjackan tillhands

Godnatt min sköna mö
Sov så sött
Ta vara på ditt liv och njut
Laga god mat med hjärtat som ingrediens

Låt oss öppet dela nyfikenhet gentemot varandra
Låt oss våga dela ordens magi med varandra
Läs en bok eller två
Drick en kopp te eller två

Ta vara på livet och bara njut
Lev ut någon galen dröm
Våga chansa och flyt emot strömmen
Sov så sött min jungfru i nöd

En ny dag gror inför imorgon
Vi planterar ett frö och låter det växa
Skapar konversationer med våra vackra ord
Ser hur en historia bildas

Så godnatt och kram
Ta tillvara på livet och njut
Våga chansa och satsa
Kör försiktigt och led trafiken
Godnatt




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-18 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP