Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat en bild från pixabay.com


Att kunna välja din egen väg

Ska försöka förmedla denna historia på olika sätt.

Jag är en positiv människa som tycker om att träffa olika slags
människor från olika kulturer .
Jag har jobbat inom Restaurang , livsmedel , Cafeér.
Har träffat massor med folk som har berikat mitt inre.

Sedan vill man komma hem til familjen efter en lång arbetsdag . Vila och ta igen
sig tills nästa dags kall.

Livet gick vidare , , en dag va jag utan arbete , det va en epidemi eller denna covid som gjorde att många Restauranger , Cafeer drabbades .

Nu fick vi börja om från början.
Jag är en kämpe men till slut hjälper inte det.
Vi slussas in i systemet där vi ska rätta oss efter "grupp arbete" , svara på olika enkäter om vad vi vill , vad vi gjort etcetera och etcetera.

Nu vill jag ta det lugnt , må gott på olika sätt.
Visst är jag med på allt som kurser och vad det är.

Till slut sitter man fast i denna "grupp" av människor som varken säger bu eller bä . Varför ??
Nu väntar jag åter på en ny kurs som jag ska befinna mig i . . .
Spännande eller ??







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-19 13:55



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja restaurangbranschen blev hårt drabbade, både ägare och anställda. Och ändå är det brist på yrkeskunnigt folk för de som klarade sig. Sök jobb om du orkar så du kommer bort från kurserna och enkäterna. Det är så dränerande att fastna i det du beskriver.
2023-09-20

    ej medlem längre
jag är inom psykiatriska systemet sedan 2006. du vill inte dit, så gläds över din uttråkning, här är det helvete.
2023-09-19

  rostspik VIP
Låter riktigt drygt. Önskar kraft att härda ut!
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP