Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Förkvällsromans i Mörker

Höjer volymen tänder alla ljusen
Väntar på romansen ska blossa ut
Dukat bord för två ikväll smäller det
Gömt kondomen under kudden håller tummen

Höjer volymen så det vibrerar i väggen
Hoppas inte grannen klagar på ljudet
Köpt choklad och rakat mig
Till och med offrat lite av min dyra parfym

Höjer volymen ännu mer och häver en bira
Behöver något att lugna nerverna med
Siktar på en lång mysig kväll med mitt hjärta
Vi som fann varandra här om dagen

Höjer volymen så högt att det blir äckligt
Väntar febrilt på dig min nyvunna tjej
Inatt ska det ske, inatt ska vi bli ett drömmer jag om
Stirrar blint på mobilen och väntar

Höjer volymen snart pallar stereon inte mer
Vart är du varför svarar du mig inte
Ljuset brinner ju snart ner och maten kallnar
Vart är du mitt lilla hjärtegryn

Stänger av musiken och det blir tyst
Plingar till i mobilen ser det är ditt namn
Plockar ivrigt upp den och tappar andan
Du skriver att du inte vill ha en relation med mig

Kastar stereon ner på golvet
Går bananas när jag läser vad du skrev
Du skrev att du hellre suger min kompis
Än har en relation med mig

Vilken jävla kompis det var då
Som gick bakom min rygg och bedrog mig
Låter ljuset brinna ner och stirrar på kaoset
Hämtar en kvarting och dräper den i ett svep

Ikväll är en kväll jag inte tänker minnas
Ikväll är en kväll då jag säkerligen kommer få ångra
Men inte fan krossade jag min fina stereo
För att få se dig lycklig med honom nej.




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-09-19 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP