Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Lugnet får mig att växa

Äntligen kommer denna sol till oss som vi väntat på.

Jag ska njuta utav denna dag som aldrig förr.

Tar mina dynor och min kylväska som jag packat för en promenad med min
väninna Gudrun.
Hon berättar att det finns en vacker plats där "lugnet får oss att växa" , vi börjar
promenaden och börjar prata om vad vi pysslat med under den senaste
veckan. Skrattar gott åt mina katter som är som en puma och en uggla.

Nu kommer vi fram till en brygga där det ligger en eka och guppar i vattnet vid kajen. Kom så tar vi årorna och ror iväg åt lugnet säger Gudrun.

Vilken tur att vi människor har olika personligheter som vi kan dela med oss av
till våra vänner eller en person som vi möter på en kurs.

Njut av denna vackra höst dag med alla cylindrar!

Det ska jag göra . .







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-21 10:46



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Låter som en härlig stund.
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP