Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen hem till dig

Ska vi gå hem till dig eller hem till mig
Vid vägens grening vi står i kvalet
Vart ska vi avsluta dagen
Eller ska var och en gå hem till sitt

Efter en underbar dejt med dig
Vill jag inget annat än hem till mig
Men vi tittar på varandra
Och frågar alla andra

Ska vi gå hem till dig eller hem till mig
Ska vi pussas med varandra
Eller ska vi rulla på verandan
Eller ska var och en gå hem till sitt

Jag stirrar in i dina diamant blåa ögon
Jag lägger min hand emot din kind
Jag blickar in i själen din
Och frågar dig viskande vackert

Ska vi gå hem till dig eller hem till mig
Eller ska var och en gå hem till sitt

Med pirr i magen rör sig dina läppar
Du säger och rodnar
Din kinder blir heta och det tåras
Jag smeker din kind och du svarar

Jag vill gå hem till dig
Rulla runt bland halmen och blanda
Kyssa dig och omfamna dina armar
Jag vill älska som alla andra

Då går vi vägen hem till mig
Och smeker varandras kroppar
Vi tar höger börjar vandra gatan fram
Två små solstrålar i mörkrets famn





Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-21 13:04



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Ett väldigt vackert par i kärlek får jag i bilder :)
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP