Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varma händer

Jag har tvivel
du har varma händer

säker mark

jag tål för lite
vrider mig loss
men du är stark

jag knådas mjuk
där jag var seg
om du är en bagare
är jag din deg

du har tålamod med mig
och står kvar
jag går sönder i bitar
men du står kvar

jag tror att jag smälter
och du står kvar

och fångar mig
i dina varma händer




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-24 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP