Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Millenniumbarn

När kriget ätit sig mätt på kött och blod
ska vi nära jorden åt framtidens barn

du var ett stjärnfall i dagsljus
oigenkännlig för de som älskar
men du svepte dina bloss i gudarnas sal
när du ristade himlen bakom solen


barn födda vid avgrunden letar sig upp mot ytan
se avtrycken av deras handflator sida vid sida
mot glastaket


bevittna monument av vår tid











Prosa av Månfare VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-30 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP