Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlamning

Det gnistrar vackert i solen
ute
lock av blå himmel
väntar
klockan tickar uppmanande
manar
livets åtaganden
tvingar
sinnen i träda
vakna!
inga läkartider
helvete
chefen vill ha intyg
helvete
sysslor måste utföras
helvete
förlamningen släpper inte
helvete
räkningarna ska betalas
helvete
sparpengar sinar
helvete
samhället klagar
uppgiven




Fri vers av Månfare VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-16 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP