Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngden jag bär ensam

Ingen grav eller kista
kanske en papplåda

någonstans
en pappa-låda

högt uppe på en hylla där jag inte kan se
gömd i andras minnen
för smärtsamt att beröra igen

på ett bortslarvat VHS-band
ska det finnas en skymt
av det som var han
någonstans

det är allt jag vet
men jag fick aldrig se
för mig hålls han alltid gömd


av andra är han glömd
förträngd

som en skamlig hemlighet




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-20 14:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förskräckligt
2024-01-22

  alicja lappalainen VIP
VEMOD
2024-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP