Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varelse eller görelse

Ibland är det som om jag ömsade skinn
och klev ur mig själv

kanske

men jag undrar om det är jag eller
ett skal av något annat?

en roll, eller flera egentligen
ett slags varande som bygger på göranden

att vara kollega
eller flickvän
intresserad av vad som sägs
och ha ett speglande ansiktsuttryck

är det verkligen ett varande
eller är det ett görande?



iallafall så
orkar jag inte göra mer nu




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-22 23:05



Bookmark and Share


  rostspik VIP
En intressant och genomskådande fundering. Koncist språk.
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP