Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet

det är viktigt att ha en identitet

identiteten kan ha att göra med yrke
men det har jag lärt mig att inte är nödvändigt

en identitet kan vara vad man gör
eller ännu hellre vem man är

min identitet är att jag är poet och författare
och kanske också låtskrivare/ kompositör och musiker
men framförallt att jag är en medmänniska

jag vet väldigt bra vad min identitet inte är
men det tänker jag inte gå in på nu




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-25 16:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vad man är är livsviktigt. inte det man gör,
2023-09-27

  Kungskobran VIP
Fråga inte vad jag gör
fråga i stället vem jag är
2023-09-25

  Kale Ripoff
Right on!

Den bokmärker jag! <3
2023-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP