Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar om en otrolig vänskap

Jag drömmer mig bort
Ligger ensam i min säng
Blickar emot taket och fantiserar
In genom blåa dörren kommer min kompis

Min kompis är speciell
Han är stark och makalös
Hjälper mig i vått och torrt
Min kompis är en gorilla med hockeyfrilla

Stor svart och hårig
Hans silver rygg Skiner i ljuset
Hockeyfrillan slänger med varje rörelse
Min kompis är bäst

Han svingar sig fram från gren till gren
Stor och ståtlig med mirakel till muskler
Han är kungen i djungeln
Den magiska apan King Kong

Han är bio dukens hjälte
Men får inget betalt
Sedd av miljoner men står ingen till svars
Spöar banditer i rasande fart

Min gorilla är en dröm i min fantasi
Jag kretsar mitt liv runt dess kraft
Och skådar dess makt
Min gorilla är min bästa vän
I både vårt och torrt





Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-09-27 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP