Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man känner att allt går bättre börjar det successivt gå neråt igen


Jag bönar och ber

känns som att jag tappar mig själv igen.

Känner inte igen mig själv något mer.

Mina negativa tankar blir bara fler och fler.

Hålet gräva djupare och djupare och jag går bara längre och längre ner.

Snälla jag vill inte må såhär, jag bönar och ber.

Snälla låt mig få leva normalt.

Det här plågsamma livet är trots allt ingenting jag valt.

Borde inte detta plågsamma livet vara klart ?

Det hör mörka äter upp mig med en oslagbar fart.

Känner mig som en ros i en sankmark

Att jag långsamt blir uppäten igen en väg ut.

Snälla jag bönder och ber, kan det här snäll ta slut.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-27 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsam och effektiv beskrivning av något många säkert känner igen.. och är det självupplevt, så rekommenderar jag snarast att du kontaktar nån som kan detta med depression, för det kan bli svårt att ta sig ur på egen hand..
2023-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino