Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande känslor ur skyn

Brännheta känslor faller ner ur skyn
I ett vackert spektakel följer dom gravitationen
En osynlig kraft som sakta drar dom ner
Raka motsatsen till antigravitation

Någonstans i den kulturella bilden på himlen
Faller mina känslor för dig ner mot jorden
Trotsar vädrets makter och håller sig het
I en dans på liv eller död

Många starka känslor har jag för dig
Både goda och onda faller ner
Ser hur dom närmare sig marken
Och snart ska slå ner

Ser det vackra i det fula
Fumlar i mina tankar och beundrar
Denna vackra bild inför mina ögon
Ser alla känslor slå ner och damm flyger

Ett hav av brännheta känslor i ett svep
Bränner marken och förkolnar
Bara springa fram och plocka
Dom känslor du vill behålla

Står och beundrar alla som rushar
Som vill åt sina inre känslor
Men jag bara står och flummar
Väljer nog att gå min väg tomhänt

Känner inte för att få några nya känslor
Bara stå och beundra min omgivning
Ett skal likt en zombie
Ska jag tomhänt vandra gruset fram




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-09-28 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP