Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oas

 

 

du målar min kropp

smeker med pensel

 

doppad i nattviolers sötma

svepande hudnära

 

bekläder min åtrå

skyler min hetta

famnar min hydda

 

jag vill

 

att du målar drömmar i mitt hjärta

 

i azurblåttt och purpur-rött

 

i natt flammar himlen het

 

bara du kan stilla lågan som brinner vid horizontens rand

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-21 08:39



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert och sensuellt
målar du kärleken…
I flammande färger.
2023-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn.
2023-11-22

  Kungskobran VIP
Härlig kärleksdikt
2023-11-21

    Music mind VIP
En vacker skildring av det förföriska och erotiska.
2023-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP