Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har för vana att "ha många järn i elden" som man brukar säga. Jag brukar hålla på med ungefär 17 saker samtidigt och när jag får ett av dessa 17 projekt avslutat kommer det oftast ett nytt till istället... :-P


Bucket List

- att ge ut min andra skiva med originalmusik
- att ge ut mera av min egna musik

- att skriva fler låtar
- att skriva fler "co-writes" ( fler låtar tillsammans med andra låtskrivare)

- att publicera mera dikter här och på Instagram
- att ge ut fler diktsamlingar
- att kanske t.o.m. ge ut en novellsamling

- att delta i fler poesiläsnings-tillfällen och poetry slams
- att anordna fler poesiläsnings-tillfällen och poetry slams

- att börja samarbeta med någon bildkonstnär
- att i samarbete med denna bildkonstnär börja göra skämtteckningar eller skapa en tecknad serie

- att börja titta på mera filmer och följa med TV-serier
- att börja läsa mera igen efter en längre paus

- att börja lyssna på mera musik
- att börja lyssna på musik på vinyl igen
- att börja gå på skattjakt på loppisar igen efter en längre paus

- att börja sköta om mig själv och min hälsa bättre, t.ex.
* börja ta långa promenader igen som jag gjorde tidigare
* kanske t.o.m. börja gå på gym

- att köpa lite nya kläder, helst på loppisar
- att byta min 20 år gamla bil till en nyare begagnad bil

- att bli mera social - börja umgås mera med andra människor
- att skaffa mig fler vänner och kanske t.o.m. en ny partner




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-30 10:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Oj vilken lista
2023-09-30

  Elaine.S VIP
En underbar bucket list. Snäll mot miljön och utvecklande för dig själv.
2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP