Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var redan sommar

det var redan sommar
trots att det var bara valborgsmässoafton

det var varmt - omkring 20 grader
och björkarna hade redan stora mössöron

du och jag träffades på Kåren i Åbo
helt av en slump hamnade du i min famn

vi blev blixtförälskade i varandra
och vi började nästan genast kyssas

sen tog vi en lång romantisk promenad
hand i hand genom stan på vägen till din studentlya

det hela slutade med att vi båda hamnade i din säng
efter många om och men var jag naken och du hade bara trosorna på

du var den första flicka jag hamnat i säng med
och jag tror att jag också var den första för dig

sen sågs vi inte på hela sommaren och hösten
det var först närmare jul som vi träffades igen

vi dejtade en tid, men det blev aldrig mera än så
du är en av de vackraste kvinnor jag har varit i säng med

och jag ångrar det ännu idag att jag inte fortsatte att uppvakta dig -
du blev för mig den som fiskare brukar kalla "the one that got away"...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-30 14:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag undrar också ibland vad som hänt med några av mina gamla flickvänner och fantiserar hur livet kunde blivit med dom
2023-09-30

  Barbara Fouskota
Härligt! <3
2023-09-30

  Kale Ripoff
Jo, det är liksom en underlig förbannelse med detdär. Det är ofta så att de allra bästa, "de allra största fiskarna", kommer undan... :-)
2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP