Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag ?




Pojke, född av en kvinna
som blivit gravid
med hjälp av en man.

Döpt och lystrar ännu till namnet Gunnar.

Resten
ett mysterium.

Teorier finns och avlöser varandra.

Somliga talar om mig, andra till mig
men flertalet har ingen aning
om min existens.

Jag har rättat in mig i de dödligas led
men springer mest bort
när problemen hopar sig.

Jag vet precis på pricken
vem jag är
men har inga ord för det.

Jag är naturligtvis unik
precis som alla andra
som är lika mig
på det sättet.

Jag brukar identifiera och presentera mig
med mina två namn
och behålla
hemligheten för mig själv.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-09-30 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP