Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte alltid som det ser ut


Vi kom på

Vi levde i det oförklariga
tills dess att vi kom på att
vi
levde
i

nuet.

Vi trodde på en ende av livet
och fann den

när vi kom på -

att enden av livet
var
det oförklariga


För att ifall jag inte födds om två gånger
hade jag inte andats nu

och definitivt inte

kunna bevara

bevara,

det som skrivs här.

Tro på det oförklariga, då blir det en del av din sanning.


nu.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-08-17 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson