Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick Alltid, Annorlunda och Starkare av Katinka. Adderar aderton ord. Skriver nåt och sänder tre ord vidare till Lena Söderkvist. Övriga deltagare: Cikoria blå, Respons, TrollTörnTrappan och liktenelegi.


Tunna rosa linjen (stafett)


Det fasta, allt starkare, greppet om tömmarna.
Narrativet som alltid travar på. 

Aldrig korsas skrivhäftets blekröda marginal 
som uttryckslöst utestänger annorlundaskapet 




Prosa av Gunwale VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-02 20:36



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
oändligt med tid.
2023-10-03

  Cikoria Blå VIP
Bra uttryckt.

Det tar oändlig med tid, men visst kan man lossa på tömmarna och låta hästen ta en ut på nya (skriv)äventyr.
2023-10-03

    Lena Söderkvist VIP
Smart uttryckt för det som jag gissar att alla på sidan känner någon gång. Hur kommer man med något nytt? Vi vill ju utvecklas allihop (nästan), visa vad vi kommer på och dela de nya kunskaperna vidare så att andra hågade får testa. Ett synnerligen meningsfullt bidrag till Stafetten.
2023-10-03

  TrollTörnTrappan VIP
Tycker mig minnas den där linjen - från skoltidens anteckningsböcker - men hade nästan glömt att den var rosa. Marginalen likt lagens väktare fast med omvända förtecken?!? - åtminstone om bläcket var blått.
2023-10-03

  Respons VIP
Jag kan nu ske måste sadla om för att upptäcka den dolda hästen innanför den tunna rosa linjen.
2023-10-03

  Katinka VIP
Mycket bra och jag anar konstnärens röst som en röd tråd bakom varje väl valt ord.
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP