Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Få komma till ett dukat bord

Idag ska jag njuta mer än nånsin av den bästa och vackraste
måltiden av alla .

Jag ska bli bjuden på lunch hos min son ,
vad jag längtar att få sätta mig till bords och avnjuta denna mat
tillsammans med min fina kille.

Vilken ynnest att bli bjuden på detta sätt ,
jag satt och sålde mina varor på Loppiset när telefonen ringde.
Min son ville bjuda mig på mat.
Ni vet att ungdomarna har fullt upp så gott som varenda dag , klart
att jag blev förvånad att bli bjuden på detta sätt.

Snart ska jag göra mig i ordning till den bästa dagen av alla.
Ska njuta utav varje tugga som får mina smaklökar att humma . ,.

Jag har bakat en äppelkaka till efterrätt som serveras med vanilj visp.

Denna dag kommer att bli så härlig!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-04 09:19



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så underbart att bli bjuden på middag hos sonen! Jag hoppas och tror att det var gott:-)
2023-10-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP