Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtats låga brinner känslorna

I hjärtats tysta låga brinner mina känslor för dig
Jag försökte räcka ut en hand
Inbillade mig långt inne att du brydde dig
Ser och läser det du skriver
Vet att du kämpar emot motgångar
Men jag sträckte faktiskt ut en hand till dig

Trodde verkligen långt in att du brydde dig
Men när jag inte får något till svars
Bara massa texter om andra
Inser jag mitt hjärtas svek på mig
Känslor slits när sanningen går uppför

Du har verkligen aldrig brytt dig om mig
Aldrig har jag påverkat dig så tillräckligt
För att få hamna i din historiebok
Jag kan bara stå här med mina känslor i famn
Utslitna och blodiga i en trasig själ

Så i hjärtats svepande låga står jag i kvalet
Att vända dig ryggen åt för att glömma
Fälla tragiska tårar i sömnen
Eller ska jag ge dig ett försök till
Bevaka på avstånd och se vad som sker

Mina känslor för dig börjar flagna
Min låga behöver bränsle men vet ej
Om jag vill offra min tid mer på dig
När jag sakta pusslar bit för bit
Ihop mitt brustna hjärtas bitar
Gråter jag floder inombords




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-05 13:09



Bookmark and Share


  AlexRG8
Sådan vacker skörhet, stundtals gör det ont så det känns i tänderna. Bravo!
2023-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP