Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solmaskin

betong hänger blå solar
lakritsmaskin i gyllenpäls spinner amiral och citron

malvor och elefanter andas i moget tungt gräs
amoriner ångar i het jord




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-10-05 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP